Medlemsavgifter

Medlemsavgiften berättigar till träning under hela 2024 med egen bensin.

Enskild Junior
Barn under 15 år
Enskild Senior 
Från 15 år och uppåt
Familj
Bokförda på samma adress
Medlemsavgift 150 kr 150 kr 300 kr
Åkavgift 850 kr 1000 kr 1500 kr
Licens ingår för medlemmar med tävlingsambitioner ingår för medlemmar med tävlingsambitioner ingår för medlemmar med tävlingsambitioner
Totalt 1000 kr 1150 kr 1800 kr
instruktion

Börja åka vattenskidor

Alla är välkomna ut för att pröva på att åka vattenskidor, både nybörjare och ni som har åkt förut men vill pröva på att åka i slalombana. Vi erbjuder pröva-på tillfällen för självkostnadspris eller gratis med medhavd bensin. Syftet med pröva-på tillfällena är att känna sig välkommen ut och få möjlighet att låna klubbens skidor och utrustning för att pröva på att åka vattenskidor i klubbens regi.

Om ni bara vill ha en härlig dag med vattenskidor för ett sällskap så kan ni istället abonnera klubben med tränare och båtförare, se mer under rubruken "Abonnera klubben".

Klubben lånar ut

Barnvattenskidor: Lämpliga för barn mellan 4-7 år. Korta vattenskidor som sitter löst ihop för att underlätta vattenskidåkning.

Ungdomsvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för barn och ungdomar att lära sig på

Vuxenvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för vuxna att lära sig åka på

Ungdomsskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan

Vuxenskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan.

Dessutom lånar klubben ut lina, våtdräkter i olika storlekar och flytvästar.Välkomna att kontakta Peter Johansson för mer information och bokning av prova-på tillfällen. Kontaktuppgifterna finns under rubriken "Styrelsen"